Save the Date: Best of Graduates 2024

05.07.24

Galerie Ron Mandos kondigt met trots Best of Graduates 2024 aan. De opening zal plaatsvinden op vrijdag 26 juli. Best of Graduates is de jaarlijkse tentoonstelling van Galerie Ron Mandos die een platform biedt aan pas afgestudeerde talenten van kunstacademies in Nederland en hen introduceert in de wereld van galeries, verzamelaars en curatoren.

Team Galerie Ron Mandos en Best of Graduates curator Radek Vana bezoeken momenteel eindexamenexposities in Nederland om de talenten van dit jaar te scouten. Binnenkort maken we de Best of Graduates 2024 deelnemers bekend.

Traditiegetrouw ontwerpt de winnaar van de RM Publieksprijs van vorig jaar de Best of Graduates-poster van dit jaar. Vorig jaar werd Fanja Bouts door het publiek gekozen als de favoriete kunstenaar van Best of Graduates 2023. Fanja is een beeldend kunstenaar gespecialiseerd in installatie en illustratie. Haar werk verkent het contrast tussen het speelse en het absurd serieuze en creëert chaotische scènes met niet-lineaire verhaallijnen. Gefeliciteerd, Fanja!

De officiële opening van de tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 26 juli tussen 17:00 en 20:00 uur met een feestelijk openingsfeest en de uitreiking van de RM Youngblood Award om 18:00 uur door Suzanne Swarts, directeur van Museum Voorlinden.

Praktische informatie:
Opening: Vrijdag 26 juli, 17.00 – 20.00 uur
Uitreiking van de RM Youngblood Award: Vrijdag 26 juli, 18.00 uur
Locatie: Galerie Ron Mandos, Prinsengracht 282, Amsterdam

Illustratie door Fanja Bouts