RM Young Blood Foundation x VandenEnde Foundation

26.01.24

De RM Young Blood Foundation blij om te kunnen samenwerken met de VandenEnde Foundation. Deze samenwerking benadrukt de beider toewijding aan het koesteren van jong talent in de kunst.

De VandenEnde Foundation is opgericht in 2001 door Joop en Janine van den Ende. Hun toewijding aan het koesteren van jong talent en het ondersteunen van culturele en educatieve projecten in heel Nederland heeft geleid tot meer dan duizend genereuze bijdragen, wat een cruciale rol speelt in het bevorderen van een levendig cultureel landschap. Hun recente steun aan het project van Galerie Ron Mandos op Art Rotterdam en het Best of Graduates-programma van de Young Blood Foundation is van onschatbare waarde.

In de woorden van Ronald Ockhuysen, algemeen directeur van de VandenEnde Foundation: “Het is onze missie om cultuur vanzelfsprekend te maken in onze samenleving, niet alleen omdat het mooi en prikkelend is, maar eenvoudigweg omdat het van vitaal belang is. Onze toewijding aan het stimuleren van jong talent in de kunst sluit perfect aan bij de ethiek van Galerie Ron Mandos en de RM Young Blood Foundation, die al jarenlang jong talent ondersteunen.”

De RM Young Blood Foundation is de VandenEnde Foundation enorm dankbaar voor hun vrijgevigheid.

Art Rotterdam 2024 | Booth 40
Preview dag: 31 januari 2024
Publieke dagen: 1 februari – 4 februari 2024
Locatie: Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam.
Voor meer praktische informatie: klik hier.