Joseph Thabang Palframan, Cas van der Steen, and Sander Coers

Aankondiging Prijswinnaars – Best of Graduates 2021

21.08.21

Met trots presenteert de Ron Mandos Young Blood Foundation de winnaars van de RM Residency Award, de RM Photo Talent Award, en de RM Public Choice Award van 2021: Joseph Thabang Palframan, Sander Coers en Cas van der Steen, Gefeliciteerd!

Tijdens de ceremonie, die plaatsvond op vrijdag 20 augustus, kondigde Roderick van der Lee, de directeur van de Unseen Photo Fair in Amsterdam, dat Sander Coers (Willem de Koning Academie, Rotterdam) de ontvanger is van de RM Photo Talent Award 2021. Dit betekent dat het werk van Sander Coers tentoongesteld wordt op onze vertoning tijdens Unseen Photo Fair in 2022.

De Winnaar van de RM Public Choice Award van dit jaar is Cas van der Steen (AKV St. Joost, Den Bosch). Jacquill G. Basdew, directeur van de Ron Mandos Young Blood Foundation, reikte de prijs uit aan de getalenteerde kunstenaar. Het winnen van deze prijs betekent dat Cas van der Steen het officiƫle ontwerp zal maken voor de Best of Graduates van 2022.

Ten slotte kondigde de Nederlandse beeldend kunstenaar Joep van Lieshout aan dat Joseph Thabang Palframan (KABK, Den Haag) de winnaar is van de RM Residency Award. De winnaar van deze prijs krijgt naast een studio residentie bij AVL Mundo in Rotterdam, ook onze steun en begeleiding gedurende deze periode.