Best of Graduates 2021: De Officiële Selectie

21.07.21

Met veel plezier maken wij de deelnemers bekend van Best of Graduates 2021, de veertiende editie van onze jaarlijkse tentoonstelling die dit jaar weer zal plaatsvinden bij Galerie Ron Mandos. Best of Graduates geeft een platform aan pas afgestudeerde talenten van kunstacademies in Nederland en laat hen kennismaken met de wereld van galeries, verzamelaars en curatoren. Radek Vana, hoofdcurator van de Best of Graduates heeft afgelopen periode samen met het team van Galerie Ron Mandos iedere kunstacademie bezocht om het afstuderende talent van dit jaar te bewonderen. Met veel zorg is er een prachtige selectie uit voortgekomen.

Het is dan ook ons genoegen u uit te nodigen voor de Openingsweek van Best of Graduates 2021, die plaatsvindt van woensdag 28 juli tot en met zondag 1 augustus. De tentoonstelling is een must see voor kunstliefhebbers en professionals die graag een nieuwe generatie getalenteerde kunstenaars willen ontdekken.

Academie Minerva, Groningen:
Paola Quiñonez, Till Schönwetter, Morgan Ton

AKI ArtEZ, Enschede:
Bart Pols, Bas Schippers, Esmee van Zeeventer

AKV St. Joost, Den Bosch:
Cas van der Steen

Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam:
Damien Troadec, Ronald Boom, Maikel Deekman, Carmen Garcias Ramos, Mica Pan

HKU, Utrecht:
Michelle van Ketwich, Luke McCowan, Jochem Mestriner, Tian Teng, Emma van Amerongen, Marloes Roeper

KABK, Den Haag:
Alexander Jermilov, Alice West, Joseph Thabang Palframan, Antonia Mayer

Willem de Kooning Academie, Rotterdam:
Milah van Zuilen, Sander Coers

Best of Graduates 2021
Gecureerd door Radek Vana en Team Galerie Ron Mandos
Datum: woensdag 28 juli – zaterdag 21 augustus
Locatie: Galerie Ron Mandos, Prinsengracht 282

COVID-19 maatregelen
Omdat we nog steeds te maken hebben met de gezondheids- en veiligheidsgevolgen van het COVID-19-virus, is het onze prioriteit om de veiligheid van de bezoekers van Best of Graduates te waarborgen. Daarom werkt Galerie Ron Mandos met tijdsloten van 30 minuten voor maximaal 20 personen. Reserveer via de volgende link je tijdslot: Tijdslot – Best of Graduates 2021

Voor vragen over de tentoonstelling kunt u contact opnemen met de galeriemanager van Galerie Ron Mandos Sheila Verdegaal via sheila@ronmandos.