Finissage Best of Graduates 2019

02.09.19

De finissage en prijsuitreiking van Best of Graduates 2019 vond plaats op zaterdag 31 augustus om 13.30 uur. Zowel de publieksprijs als de Photo Talent Award werden uitgereikt door de Nederlandse minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ingrid van Engelshoven.

Tijdens de uitreiking van de Ron Mandos Young Blood Award maakte minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Hare Excellentie Ingrid van Engelshoven de twee winnaars van de Ron Mandos Publieksprijs en de Ron Mandos Photo Talent Award bekend: Alex Avgud, de winnaar van de Ron Mandos Photo Talent Award en Necim Abiadh, de winnaar van de Ron Mandos Public’s Choice Award.

“Het is een genoegen om hier vandaag bij je te zijn. Heel erg bedankt voor je uitnodiging! Het is echt een voorrecht om omringd te zijn door zoveel talent en kunstliefhebbers. Allereerst wil ik mijn waardering uitspreken voor het bestaan van dit platform voor jonge, opkomende kunstenaars. Zoals velen van jullie weten, zijn talentontwikkeling en innovatie in kunst en cultuur belangrijke prioriteiten voor mij, en daarom hebben platforms zoals deze mijn steun. “

– Ingrid van Engelshoven