Official Announcement: The Best of Graduates of 2022

19.07.22

Met veel plezier maken wij de deelnemers bekend van Best of Graduates 2022, de vijftiende editie van de jaarlijkse tentoonstelling bij Galerie Ron Mandos. Best of Graduates geeft een platform aan pas afgestudeerde talenten van kunstacademies in Nederland en introduceert hen tot de wereld van galeries, verzamelaars en curatoren.

ArtEZ, Arnhem
Frida Berntsen

St. Joost School of Art & Design, Breda
Sophie Engels, Fedrik Vaessen

Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam
Suzanne Adelmeijer, Jiyan Düyü, Pedro Cunha Kastelijns, Romina Koopman,
Sveske Ourø, Anton Shebetko, Josiah Tsang

HKU, Utrecht
Eline Boerma, Bobbi Essers, Sjoerd van der Heyden

KABK, Den Haag
Kwadwo Amfo, Johnny Mae Hauser, Katarina Head, Maarten Krol, Marcos Kueh,
Ben Maier, Nurul Ain Binti Nor Halim, Menno Pasveer

Willem de Kooning Academie, Rotterdam
Jasper van den Ende, Ellis Holman, Kamiel Scholten

OFFICIAL OPENING & AWARD CEREMONIES

Het is een groot genoegen u uit te nodigen voor de officiële opening van Best of Graduates 2022, die zal plaatsvinden op vrijdag 5 augustus tussen 17:00 en 20:00 uur. Na twee jaar van Covid-gerelateerde beperkingen zullen we een feestelijke opening houden zoals voor de pandemie, inclusief onze befaamde BBQ. Om 18.00 uur zal Museum Voorlinden de winnaar van de Ron Mandos Young Blood Award bekend maken. Reserveer hier een tijdstip voor de officiële opening.

Noteer ook alvast in uw agenda de prijsuitreiking op zaterdag 27 augustus. Gunay Uslu, staatssecretaris van Cultuur en Media, zal dan de winnaars van de Residency Award, de Photo Talent Award en de Public Choice Award bekendmaken. We zullen u verder op de hoogte houden van deze prijsuitreiking.